Последвайте Гласове в Руското посолство в София разпространи във Фейсбук основните

...
Последвайте Гласове в Руското посолство в София разпространи във Фейсбук основните
Коментари Харесай

Лавров пред ООН: Нямаме съмнения, че Украйна е тоталитарна държава от нацистки тип

Последвайте ”Гласове " в 
Руското посолство в София популяризира във Facebook главните акценти от изявлението на министъра на външните работи на РФ Сергей Лавров на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на Украйна.

Ето какви акценти разгласяват от посолството:
- Нямаме подозрения, че Украйна дефинитивно се е трансформирала в тоталитарна страна от нацистки вид, където безнаказано се потъпкват нормите на интернационалното филантропично право. Не е учудващо, че Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) и националистическите батальони ползват тактиката на терористи, употребявайки мирни поданици както жив щит.
- На този декор изключително цинична е позицията на тези страни, които напомпват Украйна с оръжие и военна техника, образоват личен състав на ВСУ. Целта е явна (те не я крият, а декларират) – оптимално да проточат бойните дейности с цел да се изтощи и да се отслаби Русия.

- Решението за осъществяване на специфичната военна интервенция е било неизбежно. Ние сме посочили огромен брой обстоятелства, потвърждаващи, по какъв начин Украйна се е подготвяла да извършва роля на " анти-Русия ", плацдарм за основаване и осъществяване на закани против съветската сигурност.
- Бих желал да ви уверя, че няма да го допуснем.

 
Източник: epienter.bg
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР